Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
@limentech, Ciencia y Tecnología Alimentaria
Current
Archives
About
About the Journal
Editor Jefe
Submissions
Editorial Team
Compromisos de los Autores
Compromiso de los Evaluadores
Compromisos de los Editores
Patrocinadores
Privacy Statement
Contact
Announcements
Políticas Editoriales
Propiedad intelectual
Política de acceso abierto y Derechos de autor
Política de preservación digital
Política de Ética
Política antiplagio
Política de autoría
Buenas Prácticas Editoriales
Indexaciones
Search
Register
Login
Home
/
Archives
/
Vol. 21 No. 1 (2023)
Vol. 21 No. 1 (2023)
Published:
2023-03-29
Artículos
Physicochemical quality and fatty acid profile of traditional Colombia (costeño cheese) cheesse added with lactic and microbionic rennet
Ingrid Ballestas Rodríguez, Arnulfo Tarón Dunoyer, Angelica Peluffo Rivera
5-20
pdf (Español (España))
Production of lactic acid (d-al) from hass seeds by the lactogenic eca escherichia coliju1
Laura Valentina Camargo Velandia, Daissy Lorena Retrepo Serna, Agustín Jaime Castro Montoya, Alejandra Vargas Tah
21-39
pdf (Español (España))
Nutritional properties of the santandereana ant (atta laevigata)
Clemente Granados Conde, Edgar Granados Llamas, Glicerio León Méndez
40-47
pdf (Español (España))
Evaluation of the technological effect of egg albumin powder as a stabilizer in a cream ice cream
Javier Francisco Rey Rodriguez, Deisy Lorena Cobos Rodriguez, Yeimy Geraldine Prada Alvarez
48-68
pdf (Español (España))
Pre-treatment with magnetic field on the fermentation of emulsions of pork meat
Víctor Manuel Gelvez Ordoñez, Ana Milena Rolón Moreno, Luz Alba Caballero Pérez
69-90
pdf (Español (España))
Developmentof a bar of cereals, nuts and tropical fruits enriched with hydrolyzed collagen
Josefa Palacio Montañez, Kelly Bolívar Pacheco, Andrea Díaz Tovar, Norleyn Navas Guzmán, Lourdes Meriño Stand, Yair García Pacheco
91-105
pdf (Español (España))
Mango kefir added with moringa (moringa oleifera) as an protein contribution
N. Navas Guzmán, I. Ballestas, C. García Rico
106-123
pdf (Español (España))
Morello cherry (pronus ceresus) as a source of bioactive molecules
Angarita Stephanie De la Espriella, Miladys Torrenegra Alarcón, Clemente Granados Conde, Deisy León Méndez, Glicerio León Méndez
91-103
pdf (Español (España))
Analysis of rural association and its relationship with the productivity of solanum phureja in Pamplona, Norte de santander, Colombia
Anderson Fabián Rubiano Cuadros, Carlos Andrés Gualdrón Guerrero, Mauricio Garcia Mogollón
137-159
PDF (Español (España))
Trends in the use of mango waste for the production of non-food materials
Margarita del Rosario Salazar-Sánchez, José Fernando Solanilla-Duque
127-146
PDF (Español (España))
Language
English
Português (Portugal)
Español (España)
Estadisticas
Analytics