Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
@limentech, Ciencia y Tecnología Alimentaria
Current
Archives
About
About the Journal
Editor Jefe
Submissions
Editorial Team
Compromisos de los Autores
Compromiso de los Evaluadores
Compromisos de los Editores
Patrocinadores
Privacy Statement
Contact
Announcements
Políticas Editoriales
Propiedad intelectual
Política de acceso abierto y Derechos de autor
Política de preservación digital
Política de Ética
Política antiplagio
Política de autoría
Buenas Prácticas Editoriales
Indexaciones
Search
Register
Login
Home
/
Archives
/
Vol. 19 No. 1 (2021)
Vol. 19 No. 1 (2021)
Published:
2021-07-29
Artículos
Fourier transformed infrared spectroscopy (ft-ir) for analyzing wheat, flour, corn starch and cassava starch
Sandra Milena Daza Orsini, Gina Patricia Parra Aparicio
5-16
PDF (Español (España))
DOI:
https://doi.org/10.24054/limentech.v19i1.1407
Assessment of the quality of cup coffee ofa commercial sample from the region versus a high-quality export-type commercial sample
Erika Paola Soto Toloza, Luz Alba Caballero Pérez
17-35
PDF (Español (España))
DOI:
https://doi.org/10.24054/limentech.v19i1.1408
Use of whey in the industry
Gabriela Arias Palma, Nancy Moreano Terán
36-54
PDF (Español (España))
DOI:
https://doi.org/10.24054/limentech.v19i1.1409
Updating of the standard operational procedures (poe) for the production of meat derivatives (sausage)
Duvan Stiven Sepulveda Ordoñez, Albenis Flórez Fuentes
55-75
PDF (Español (España))
DOI:
https://doi.org/10.24054/limentech.v19i1.3199
Haccp system in the frozen fish mash process in the cienfuegos fishing company
Angelica Monroy Ortiz, Yenny Correa Soto
78-102
PDF (Español (España))
DOI:
https://doi.org/10.24054/limentech.v19i1.3200
Language
English
Português (Portugal)
Español (España)
Estadisticas
Analytics
Keywords
Current Issue
Make a Submission
Make a Submission