Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
@limentech, Ciencia y Tecnología Alimentaria
Current
Archives
About
About the Journal
Editor Jefe
Submissions
Editorial Team
Compromisos de los Autores
Compromiso de los Evaluadores
Compromisos de los Editores
Patrocinadores
Privacy Statement
Contact
Announcements
Políticas Editoriales
Propiedad intelectual
Política de acceso abierto y Derechos de autor
Política de preservación digital
Política de Ética
Política antiplagio
Política de autoría
Buenas Prácticas Editoriales
Indexaciones
Search
Register
Login
Home
/
Archives
/
Vol. 21 No. 3 (2023): Suplemento Especial
Vol. 21 No. 3 (2023): Suplemento Especial
Published:
2023-12-01
Artículos
Editorial
Luz Alba Caballero Perez
1-4
pdf (Español (España))
DOI:
https://doi.org/10.24054/limentech.v21i3.3207
Determination of Optical and Morphogeometric Properties of Forastero Cacao Seeds from Various Harvests
Sandra Milena Bueno Pérez
5-20
pdf (Español (España))
DOI:
https://doi.org/10.24054/limentech.v21i3.2935
Language
English
Português (Portugal)
Español (España)
Estadisticas
Analytics
Keywords
Current Issue
Make a Submission
Make a Submission